Напътствия за декориране на коридор

household goodsКоридора обикновено е помещението, посрещайки ни, като се върнем от командировка или работа. А то посреща и нашите гости – роднини и приятели. Като тип салон, то разбира се притежава своите определени условия. Входното помещение не е точно като кухнята или хола и съответно неговото декориране предопределя различен подход. Обзавеждането на коридора иска най-вече стил, изчистеност и практичност. А това са нашите приложни съвети и напътствия за любезното и префектно помещение за посрещане:

1. Нюанси
Ако случайно става дума за цветови нюанси вкъщи, непременно можем да развихрим въображението ни. Не бихме могли да отбележим споменатото, като говорим за антрето у дома. В подбор на багри може да се спрете на светли, телесни и топли нюанси – жълт, портокалов или бежов. даваме ви препоръка, даже да предпочитате по-семпло от към цветове антре, реално да не избирате бяло. Като се изключи че помещението ще има изглед на болница, ще е невъзможно за поддържане и е твърде възможно е да се наложи всяка една година да го пребоядисвате пак.

2. Осветлението
Осветлението в много входните помещения е доста малко. Точно това не внася хубаво чувство, макар да е добре от икономична гледна точка. Може да изберете LED светлина с лунички и спот лампички. А те ще разпределят светлината из цялото антре. Ще забележите как се подобрява духа, когато се приберете вкъщи или тръгвате за работа сутрин рано.

3. Подреждане
За декорация на антрето ще е възможно да вземем по-висока саксия с изкуствени красиви цветя, картина или декоративни лепенки за стена. Саксията, която ще вземете би могла да бъде глинена и висока. Цветът и ще подхожда на стените и мебелите в антрето. Относно монтирането на рисунка е възможно да ви посъветваме да изберете композиция с растения.

4. Мебели
Във входното помещение са ви нужни единствено няколко закачалки, място за обувки и място, където да слагате дребни предмети, като телефон, ключове, чадър или много малко количество козметика. Непременно подберете огледало, в което да се виждате в цял ръст. На пазара съществува голямо многообразие от дизайн и форма, в случай, че не бихте желали класическата правоъгълна форма.

Ето, че подреждането на коридор не е страшно сложна задача, независимо всички особености на салона, което ежедневно ни изпраща и посреща. Следвайки съветите ни ще вдъхнете изцяло нов живот и ще освежите духа на входното помещение на апартамента.

За повече информация: rosini.bg